Wie we zijn

Onze kernwaarden

De mens centraal

Wij stellen de mens centraal en helpen hen bij het optimaliseren van processen en realiseren van persoonlijke ontwikkeling- en organisatiedoelen.

Methodische aanpak

Onze methode voor competentieontwikkeling is gebaseerd op successen ervaren in de praktijk, resultaatgericht en stapsgewijs.

Eigenaarschap

Gericht op intrinsieke motivatie, waarbij mensen beseffen hoe men positief kan bijdragen aan verbeteringen vanuit eigen- en teamkwaliteiten.

Resultaatgericht

Wij werken samen met onze klanten aan de realisatie van het beoogde effect en impact en doen wat hiervoor nodig is. Dit zorgt voor een proces op maat.

Hans Lubbers

Iedereen levert een bijdrage

Hans Lubbers heeft zijn sporen verdiend als directielid binnen de automotive- en reintegratie branche. Hans ondersteunt organisaties bij verandertrajecten en procesoptimalisatie. Hij creëert intrinsieke motivatie bij leidinggevenden door inzicht te geven op welke manier iedereen kan bijdragen aan bedrijfs- en afdelingsdoelen vanuit persoonlijke en teamkwaliteiten. Hans begeleidt directieleden- teams en medewerkers vanuit de overtuiging dat succes binnen resultaatgerichte organisaties voor 20% wordt bepaald door de juiste processen en voor 80% wordt bepaald door gedrag van medewerkers. Hans is specialist in lean & six sigma en creëert maximale waarde voor klanten met minimale verspilling. Dit heeft Hans bewezen bij o.a. Axxion Industries, Shimano, Concern voor Werk, Empatec, IMpact en NEF, Gemeente Rheden, Gemeente Enschede.

Marc Paulissen

Ruimte creëren voor ontwikkeling

Marc Paulissen heeft geruime ervaring als MT lid binnen de reintegratie branche. Hij begeleidt gemeenten (openbare werken) en regionale werkbedrijven bij verandertrajecten vanuit de gedacht: de kortste weg naar duurzame werk. Daarnaast ondersteunt Marc bedrijven in de maakindustrie bij procesinrichting, het selecteren van effectieve interventies en ontwikkeltools en is trainer/coach voor leidinggevenden. Dit vanuit de lean & six sigma filosofie die gericht is op het maximale waarde creëren voor klanten met minimale verspilling.

“De toegevoegde waarde van mensen kan substantieel groeien door vereenvoudiging en optimalisatie van arbeidsprocessen in combinatie met de ontwikkeling van de mensen.”

Marc heeft bewezen dat met de juiste benadering, coaching en training mensen tot meer in staat zijn dan zijzelf en anderen denken. Referenties zijn o.a. Axxion Industries, Shimano, Concern voor Werk, Empatec, IMpact en NEF, Gemeente Rheden, Gemeente Enschede.

Marc afbeelding

'Ruimte creëren voor ontwikkeling'

PTC Doon B.V.

Rossumerstraat 14
7636 PL Agelo (Ootmarsum)

T 085 3038 137
info@ptcdoon.nl

KVK 56785992 – BTW NL8523.01.248.B01